Miesten korkein myyntimies SFL on nyt pelattu viideksi vuodeksi. Liiga alkoi kaudella 2014/2015, ja joukkueet muodostivat sen karsintapeleissä. Sitten 16 joukkuetta jaettiin kahteen liigaan. Ne nimettiin SFL Södra ja SFL Norra. Kausi päättyi semifinaaleihin ja lopullinen ottelu Ruotsin Hammarön saarella. Lopullisessa Göteborg FC: ssä (nykyään nimeltään IFK Göteborg Futsal) asetettiin IFK Uddevalla Futsalia vastaan ​​yhdessä monista kuumista kokouksista näiden joukkueiden välillä.

Jo silloin oli selvää, että nämä kaksi joukkuetta olivat ruotsalaisen futsalenin huippujoukkueita, ja YTK oli tiimi edelläkävijöiden kanssa. Siellä oli nuoresta urheilusta huolimatta enemmän kokemusta futsal-tilanteesta kuin ”nuoressa” IFK Uddevallassa.

Myös Göteborg otti kotiin lopullisen ja näin ollen SFL: n historiallisen ensimmäisen kultaisen.

Vastaavasti SFL rakennettiin kauden 2015/2016 jälkeen. Kaikki päättyivät kahdesta pääryhmästä jokaisesta sarjasta, jotka muodostivat klassisen ”viimeisen neljän”. Tällä kertaa kuumaa loppua pelattiin Uddevallassa, ja aivan kuten edellisenä vuonna, Göteborg meni finaaliin, nyt nimellä IFK Göteborg Futsal, ja se oli edelleen IFK Uddevalla Futsalia vastaan. Uddevalla näytti menevänsä voittoon, mutta Göteborg näytti jälleen kerran kokemuksensa ja saattoi turvata uuden kulta.

Tämän jälkeen kausi 2016/2017 oli lähes sama. Yksi teki pienen muutoksen, ja se oli, että välierät pelattiin nyt kotona ja poissa. Puolifinaali oli siis jaettu kahteen osaan – jossa voittaja voitti finaalin modernissa Helsingborg-areenassa. Tänä vuonna se oli välillä IFK Uddevalla Futsal ja Borås AIK – ja entinen joukkue joutui ottamaan kauan odotetun kullan.

Vuoden 2017/2018 kaudelle Ruotsin korkea-arvoinen miesmiehiä muutettiin. Tällä kertaa pudotuspelejä laajennettiin neljännesvuosittain. Se tarkoitti, että neljä sarjaa kustakin sarjasta edistyi edelleen, joten jopa näissä otteluissa oli kotikokous ja poissa oleva kokous. Kaikki päättyi finaaliin Örebrossa, kotijoukkueen Örebro FC: n ja IFK Uddevalla Futsalin välillä. Jälkimmäiset pystyivät turvaamaan toisen nimensä selvillä 10–1.

Jotain, joka on liigan ja urheilun mukaisesti kasvanut, on myös kertoimet. Sekä Euroopassa että Ruotsin liigassa. Tästä syystä, että Nettikasinoiden valikoimaan sisältyi mahdollisesti myrskyn ottelu, voit nyt löytää suurimman osan otteluista. Jotain, joka houkuttelee monta, joka seuraa tiiminsä, on se, että olet joskus pystynyt löytämään todella mukavia kertoimia, koska voit tarkistaa vammojen tilan ja vastaavat.

Suurin muutos Ruotsin vanhempien liigassa miehille tuli viimeisimmälle kaudelle, 2018/2019. Svensk Elitfotbollin organisaatio otti liigan osaksi kansallista sarjaa. SFL Norra ja SFL Södra tulivat vain SFL: ksi. Lisäksi pudotuspelit hävisivät, ja kokonaisuus ratkaistiin suorassa sarjassa. Ensinnäkin IFK Uddevalla Futsal päätyi 26 kierroksen jälkeen, ja joukkue sai näin kolmannen suoran SM-kultansa.

Kuitenkin seuraavaan kauteen asti pudotuspelit tulevat palaamaan, ja liigasta tulee 14 joukkuetta 12 joukkueeseen. Tämä tarkoittaa, että 22 perussarjaa pelataan ennen kuin se siirtyy neljännesfinaaleihin, puolifinaaleihin ja lopullisiin finaaliin.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here